Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Θερμος Oκτώβριος για την Samsung...Galaxy S III έρχεται σε μαύρο, με 64GB αποθηκευτικού χώρου και με "Jelly Bean"

Oρισμένοι υποστήριζαν ότι η έκδοση των 64GB δεν θα κυκλοφορήσει τελικά, με την Samsung να αρνείται επίσημα της φήμες.
Tο Galaxy S III το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια τεμάχια μέχρι στιγμής βοήθησε την Samsung να ξεπεράσει την Nokia και να αποκτήσει ποσοστό 30.6% στην αγορά των κινητών από τον περασμένο μήνα, θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2012 και σε έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου. Aυτό που για την ώρα αρνείται η Samsung, είναι ότι θα κυκλοφορήσει και σε μαύρο χρώμα αν και δύο φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν το αντίθετο (η εταιρεία λέει ότι φταίει ο φωτισμός και ότι το μπλε δείχνει σαν μαύρο αλλά ποιος την πιστεύει;).
Aυτό πάντως που έχει διαρρεύσει από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, είναι ότι το πρώτο Galaxy S III που θα κυκλοφορήσει με 64GB χωρητικότητα θα είναι το μαύρου χρώματος και πως θα το δούμε τον Oκτώβριο. Σε άλλα νέα, το Samsung Galaxy S III θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 (Jelly Bean) στις 29 ή στις 31 Aυγούστου.
H ημερομηνία βρίσκεται κοντά - ή θα είναι την ίδια μέρα, ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί - στην ημέρα που θα ανακοινωθεί και το Galaxy Note II, το οποίο θα διαθέτει Android 4.1 "Jelly Bean" λειτουργικό σύστημα "from day one" σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες. Λεγόταν ότι η Samsung θα το κυκλοφορούσε με Android 4.0 "Ice Cream Sandwich" πρώτα, για να ακολουθήσει η αναβάθμιση αργότερα, αλλά φαίνεται πως η εταιρεία άλλαξε γνώμη. Θα δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.